Ervaringen Natura groen

Dag Jan, ik ben niet zo’n recentieschrijver. Deze keer wil ik toch zeggen dat ik mij zo goed voel na het Natura helingspark en de baden met het Naturagroen. Ik ben heel vredig en rustig van binnen. Ik weet niet wat me overkomt, zo fijn is dit. Ik leef ook bewuster, heb contact met de dingen, ben dankbaar en leef in het nu. Ik heb het badderen met Naturagroen een week geleden afgerond en het heeft mijn huid zo goed gedaan. Ik had een erg droge huid en die is helemaal zacht door het baden. Geweldig Jan, zo heb ik mij nog nooit gevoeld. Dank je wel voor alles met heel mijn hart.  E.D te L.

 

Mijn babydochter sliep bijna niet vanaf ze geboren was. Niet dat ze huilerig was, ze was gewoon klaar helder wakker. Soms sliep ze een uur, soms twee, maar daarna waren haar oogjes weer open. Ik voelde veel onrust en spanning in haar lijfje. Naarmate de tijd verstreek en de weken maanden werden en de maanden een jaar-raakten we de wanhoop nabij. ’s nachts bleef ze maar wakker worden en was dan voor twee uur wakker om daarna weer een uurtje te slapen.etc. Allerlei slaapmethodes werden getest, de professionele hulp werd ingeschakeld. Ze liep inmiddels ook wat achter in haar groei, maar na een jaar en drie maanden waren we nog niet veel verder. Toen kregen we Natura Groen-met badvoorschrift-en een laurierplant. We deden haar vijf dagen in bad. Op de tweede en de derde dag huilde ze-en huilde ze. En wilde ze niet van mijn schoot af. Na het vijfde bad ging ze slapen. De hele nacht, een klokje rond. De dag erna weer. De slaapproblemen zijn nooit meer teruggekomen en de groei ruimschoots ingehaald. Grote dank voor deze hulp.                     L. O.

 

Ik heb een tijd geleden een zakje Naturagroen meegenomen en ben aan de badkuur begonnen. Het water begon er vuil uit te zien maar dat kwam natuurlijk door de stoffen die het lichaam los liet. Na het baden de eerste dag werd ik s’nachts wakker, badend in het zweet. Dat ging na een paar keer baden langzamerhand over. De aandoeningen aan mijn been werd ook minder door het baden. De rest van het Naturagroen ligt nog steeds onder mijn kussen en geeft een rustig gevoel. Door het bomenlaantje lopen geeft me toch een ander gevoel, het gaat door mijn maag. Dat komt wel door de energie die de bomen afgeven. K.v.O. te W.

 

Voordat ik de badkuur met Naturagroen begon, had ik een beeld van “het werkt bij mij toch niet” en “wat kunnen die snippers nou toch voor werking hebben”. De eerste paar dagen voelde ik niks. Nu na de kuur is mijn conclusie: Dat ik meer kan accepteren van de kinderen. Een beter en positiever zelfbeeld. En positiever en makkelijker in het leven staan.           M.E. te A.

 

Wij hebben een zoontje van 8 maanden en een dochter van 4 jaar. Samen hebben wij de badkuur met Naturagroen gedaan. Mijn zoontje heb ik een paar keer snel ondergedompeld in het badwater. Tijdens het baden was hij steeds heel ontspannen maar na het baden heeft hij telkens flink uitgehuild (alles verwerken?). Tijdens en na de badkuur slaapt hij s’morgens wel 1 á 1,5 uur langer dan ik normaal gewend was. Mijn dochter krijgt na de 1e keer in bad wat exceem uitslag in haar gezicht (emoties die eruit komen?). Na de 2e keer wil ze me s’nachts knuffelen en vasthouden en zegt ze liefdevolle woordjes. De 5e dag heeft ze wat koorts. Ook zij slaapt elke morgen 1 á 1,5 uur langer dan ze gewend was, ook nu nog. Aan het eind van de badkuur is het exceem weg. Ikzelf heb de 2e keer in bad een licht hoofd en daarna een half uur een zwaar hoofd. Na de kuur merk ik dat ik goed slaap en veel energie heb.                                   M.D. te W.

 

Houtjesbadkuur gedaan s’avonds. De andere dag, de halve morgen hevige hoofdpijn. Normaal heb ik na een bad een droge huid en dat was nu absoluut niet, zacht water. Ik had wat last van mijn knie en dat is weg. 2e dag: ik merk dat de pukkeltjes achter op mijn arm veel minder zijn. Zelfs na het dragen van een legging geen droge huid. 4e dag: wond op mijn knie geneest opvallend snel. 5e dag: steeds die zachte huid, ook mijn gezicht is zacht door het deppen met het water.                            V.T. te E.

 

Ik doe de kuur in een voetenbadje en ook mijn handen houd ik er zoveel mogelijk in. De eerste 3 dagen voelde ik niks. Daarna kreeg ik anderhalve dag een koud gevoel tussen de schouderbladen bij heel warm weer. Later valt het me op dat mijn emoties makkelijker stromen, in het geheel niet hinderlijk of vervelend.                 Y.v.D. te W.

 

Mijn bevindingen met het Natura-zakje. Waar ik wel eens meer last van heb, is dat ik s’morgens of al tijdens de nacht, pijn in mijn schouder heb. Dat komt waarschijnlijk doordat ik op een bepaalde spier heb gelegen. Meestal heb ik daar de dag erna en soms enkele dagen nog last van. Dat is best een stevige pijn. Deze keer werd ik midden in de nacht wakker met die pijnlijke schouder. Het zakje lag in de buurt en ik heb het erop gelegd. Na nog een paar uur gedoezeld te hebben met het zakje op mijn schouder werd ik wakker. De pijn was wonder boven wonder 100 % verdwenen.                     J.R.Z.

 

Ik heb soms wonden van lasspetters aan mijn hand, iets wat altijd infecties veroorzaakt. Normaal ga ik met die hand in ontsmettingsspul om de wond schoon te maken. Nu ben ik met mijn hand in Naturagroenwater gegaan en met 3 dagen was het al mooi aan het genezen. Ik heb ook de badkuur met Naturagroen gedaan. Ik voelde dat alle vermoeidheid uit mijn lichaam vloeide. Ik had zelf niet in de gaten hoe vermoeid ik eigenlijk wel was. Tevens heb ik altijd een zakje groen in mijn bed liggen. Als ik ergens pijn heb leg ik het zakje op de pijnlijke plaats.                    L.M. te W.

 

Ik heb de badkuur met Naturagroen zakje gedaan. Het werkte gelijk drukkend op mijn rechteroor, het was alsof ik alles 10 keer harder hoorde. Veel tintelingen in mijn lichaam en rust. Daarna heel ontspannen naar bed. Midden in de nacht werd ik badend in het zweet wakker, maar toch uitgerust. Mijn huid is opvallend zacht. De dagen erna komen er steeds diepe angsten en emoties vrij. De tranen rollen spontaan over mijn wangen, zoveel emotie. Wel slaap ik steeds beter. Ook het zweten wordt minder. Mijn zoon heeft zijn skateboard tegen zijn enkel gehad. Hij kan bijna niet meer lopen, zijn enkel is helemaal dik. Ik heb een badje “groenwater”gemaakt en nog zalf erop gedaan. De andere dag weer 2 keer in het water en de volgende dag voelde hij bijna niets meer en kon hij weer gaan werken.                       M.L. te W.

 

Al een tijdje geleden kreeg ik een zakje Sequoiagroen om ermee te baden, maar omdat ik geen eigen bad heb kwam het er niet van. Ik heb het zakje op een gegeven moment in mijn bed bij mijn hoofdkussen gelegd omdat ik het zo lekker vond ruiken. S’Nachts werd ik een keer wakker en voelde ik hoe ik helemaal warm doorstraald werd vanuit mijn middenrif, ik had het heel warm alsof er daar een zonnetje scheen. Ik bleef liggen omdat het zo prettig voelde. Pas later draaide ik mij om en ontdekte toen dat ik bovenop het zakje met groen had gelegen dat blijkbaar op die plek beland was. Een andere keer had ik last van mijn keel en nek en nam toevallig tijdens dat ik even was gaan liggen om mijn nek te ontlasten, het zakje ter hand om nog eens van die heerlijke geur in te ademen waar ik blij van word. Na een paar keer geademd te hebben, was mijn keel over, ik voelde hoe hij open ging en alles als het ware schoongeveegd werd van binnen. In eerste instantie dacht ik dat het toeval was, maar ik heb het nu een paar keer geprobeerd en merk dat wanneer ik de geur intensief inadem het net is alsof er van binnen een soort grote schoonmaak plaats vind en ik helemaal licht, warm en helder word. Wat een zakje groen al niet kan doen!!!!!                B.M. te D.

 

Ik heb 2 Jack-Russels 1 van de 2 is Lotje. Lotje had last van een soort angstaanvallen gelijkend op epilepsie. Vanuit het niets werd ze zonder aanleiding bang wat zich uitte als heel erg bibberen hijgen zo’n aanval duurde ongeveer 20 min, ze wilde dan helemaal niets, zelf niet het lekkerste snoepje. Er waren wel medicijnen voor volgens de dierenarts maar ik dacht ik probeer eerst een Natura plant. Dus ik een Corokia op haar bench gezet en een Naturagroen zakje in de bench gelegd. We zijn nu ruim 3 maanden verder en Lotje heeft zover ik heb kunnen zien geen aanval meer gehad en ligt graag in haar bench. Nu, bijna 2 jaar later was mijn andere hond plotseling heel onrustig, s’nachts blaffen en janken en mij wakker houden elke nacht hetzelfde liedje. Ze wilde op een gegeven moment ook niet meer binnen komen s’avonds. Ik heb van alles geprobeerd om haar rustig te krijgen niets hielp. In de bench ligt nu een Naturagroen zakje en er staat een Naturaplant in de buurt, sindsdien heb ik een rustig hondje dat vredig slaapt en graag in de bench ligt. Bedankt namens Saartje.                           A.v.N. te A.