Ervaringen Wollemia Destillaat

Veilige transitie naar nieuwe situatie. Onze zoon is na 15 jaar thuis te zijn geweest overgeplaatst naar een zorginstelling. Aangezien hij niet kan praten voelde het zwaar deze beslissing te moeten nemen zonder zijn stem daarin door te laten klinken. Zijn verstandelijk vermogen is dat van een vierjarig kind, hij is doof, slechtziend en autistisch. Via een kennis ben ik in contact gekomen met Jan. Weinig woorden waren nodig om de importantie van dit contact te voelen. Jan begreep het dilemma en meer nog voelde hij wat onze zoon nodig had om zo’n ingrijpende verandering door te kunnen maken. Veranderingen horen bij het leven daar kan niemand om heen. Onze zoon heeft de verandering doorgemaakt met behulp van energie uit de plantenwereld. De siergember naast zijn bed en druppels Wollemia hebben zijn zelfvertrouwen gesteund. Hij vroeg zelfs om de druppels als ik ze een keer vergat door niet in bed te gaan liggen voordat zijn voeten ingesmeerd waren! Inmiddels zit hij twee maanden intern en zie ik een ontspannen jongen die heerlijk in zijn vel zit en geniet van zijn zelfstandigheid. Hierbij wil ik Jan bedanken voor het delen van het onzichtbare wat altijd aanwezig is.     S.d.V.

 

Heel bijzonder is vind ik de werking van de planten en speciale druppels van Wollemia bij mijn zoon, gediagnostiseerd met autismestoornis. Er heeft een enorme verandering bij mijn zoon plaatsgevonden. Hij heeft veel meer rust gekregen. Heeft veel meer kontakt met de buitenwereld. Hij voelt zich veel meer gezien, is blijer. En er vindt nog steeds een grote ontwikkeling bij hem plaats. Ook was duidelijk zichtbaar dat mijn hooggevoelige zoon direkt een bijzondere band met Jan had. Het was voor mij heel ontroerend om te zien en te voelen toen Jan, hand in hand mijn zoon, bij de boom stond waarvan hij druppels mocht krijgen. Wat een rust en overgave liet mijn zoon zien toen Jan hem uitleg gaf over deze speciale boom met zijn pure energie. Mijn zoon voelde ook de energie en werking van de druppels en pakte ook altijd zelf het flesje op de tijden als hij deze mocht gebruiken. Ons leven is heel erg verrijkt door Jan! Jan, wij zijn ontzettend dankaar dat we in aanraking zijn gekomen met jou , je puurheid en eenvoud.        C.D.

 

Toen ik op een regenachtige dag met een aantal vriendinnen het Maria Labyrint in Wernhout ging lopen had ik nooit kunnen denken welke gevolgen dit zou kunnen hebben. Nadat we het Labyrint in alle rust hebben gelopen hebben we een heerlijke kop kruidenthee gedronken die zo gastvrij in het kasje naast het Labyrint klaar stond, terwijl we de ontstaan geschiedenis van het Labyrint op foto’s aan de wand konden volgen. Er lag nog veel meer, info over het bomenlaantje en over Natura plant. Eerst hebben we het bomenlaantje gelopen en op ons laten werken, daarna zijn we doorgelopen naar de kwekerij. We werden begroet door Brita die ons uitnodigde om bij het huis te komen zitten en zij ging voor ons uitzoeken welke planten bij ons pasten en ondersteunend konden werken. We hebben allemaal onze naam en woonplaats opgegeven en op het laatste moment vond ik dat ik de naam van Yoran, mijn gehandicapte zoon, moest noemen. Na een tijdje weg te zijn geweest kwam Brita terug. Wie heeft Yoran opgegeven vroeg ze en ze leek een beetje ontdaan. Ik ga Jan er even bij halen want ik weet niet of ik het wel goed doe. Jan stelde haar gerust en zei het klopt, deze jongen, Yoran, mag het extract van een wel heel bijzondere plant gaan gebruiken, kom dan zal ik jullie de plant laten zien. Yoran is het extract dat ik onder zijn voeten smeer gaan gebruiken en met zijn FC letterbord geeft hij aan dat “dit een weldaad is voor lichaam en Geest”. Als wederdienst, je mag het extract nl niet betalen, heeft Yoran Jan en zijn vrouw uitgenodigd voor een lunch in parzival, het dagverblijf waar Yoran overdag verblijft opvallend daarbij was het intense contact van Jan en Yoran. Daarna zijn Yoran en ik al 2 keer naar Wernhout gereisd om een nieuwe fles te halen. Beide keren werden we allerhartelijkst ontvangen met een heerlijke lunch. Jan en zijn vrouw maken alle tijd voor ons vrij en de vragen die Yoran heeft worden uitgebreid beantwoord. De laatste keer in Wernhout had Yoran net een aantal grote epileptische aanvallen gehad en voelde zich helemaal niet lekker. We zijn de kas met een uitbundig gegroeide Wollemia plant ingegaan en naast de plant zag je Yoran zienderogen opknappen. Opvallend was dat hij zelfs wat at, iets wat hij na een aanval niet kan. Het bezoek aan de familie Mouws en de Wollemia plant was wederom een weldaad voor lichaam en Geest.           N.K.

 

Bijna 9 maanden geleden is onze tweeling geboren. Helaas twee maanden te vroeg en met veel complicaties. Na een lang verblijf in het ziekenhuis mochten ze eindelijk mee naar huis. Tijdens een standaard gehoortestje bleek een van de twee niet te reageren. Tal van tests in het ziekenhuis volgde maar de onvermijdelijke conclusie was dat hij volledig doof was en de vooruitzichten waren allerminst gunstig. Ook de verdere ontwikkeling bleef achter bij zijn broertje.Toen we in contact kwamen met Jan gaf hij aan met wollemia wellicht toch iets te kunnen betekenen. Al maanden smeren we trouw vier keer per dag de voeten van ons zoontje in met Wollemia. Na enige tijd kregen we toch het idee dat hij begon te reageren op geluid en de laatste test in het ziekenhuis heeft dit vermoeden bevestigd. Zijn gehoor is nog niet optimaal, maar hij hoort! Blijkbaar is de gehoorzenuw toch nog ontwikkeld na bijna 8 maanden zonder resultaat. Helemaal verklaren kan niemand het, maar voor ons staat vast dat de Wollemia zeker geholpen heeft. Temeer daar ook zijn algehele ontwikkeling inmiddels sterk verbeterd is. Wij zijn ontzettend dankbaar dat we je op het spoor zijn gekomen en dat je ons zoontje hebt kunnen helpen met dit wondermiddel.                      Vriendelijke groet, M. en L. te E.

 

Gedicht van een gebruikster:
Wollemia staat aan het begin
Geeft mijn leven nieuwe zin
Wollemia is het kadoo
Geeft leven op een hoger niveau
Wollemia geeft in een ogenblik
Bewustzijn en reiniging van mijn IK
Dat is nu heel mijn streven
En iets dat Wollemia me kan geven
Water geeft Wollemia bijzondere kracht
Legt een wonder binnen haar macht
Om een ziek mens te kunnen genezen
Met het resultaat (mijn geloof) zal het worden bewezen S.H.

Gebruiker van Natura destillaat Wollemia:

Dag Jan, ik wil mijn verhaal vertellen om andere mensen misschien te helpen. Ik ben 35 jaar en heb autisme.Verleden jaar begin juli, heb ik een psychose gehad en ben ik met mijn moeder bij u geweest. Toen heb ik mijn eerste flesje Wollemia gekregen, om van onderen op mijn voeten te doen.Eind vorig jaar, dan had ik twee flesjes gebruikt, heb ik al mijn dvd’s met geweld erop, in de vuilbak gegooid. Op het dagcentrum, waar ik woon in de week, zijn ze verschoten (=verbaasd, Jan) dat ik het deed.Ik ben begin januari met mijn derde flesje begonnen en nu begin ik eindelijk mij aan structuur te houden, daarom wordt ik eindelijk wat rustiger in mijn hoofd!Aan allen die mijn verhaal lezen, het helpt écht, Wollemia, probeer het ook maar eens.

Hartelijk bedankt Jan en met een dikke knuffel, Dirk.