Alle dingen verlopen rustiger

De 3 Corokia staan bij ons in een driehoek in de kamer. De 1e is geselecteerd voor mijn vrouw, 1 voor het gezin en 1 voor mijzelf. De planten staan ook precies onder de slaapkamer. De oudste dochter voelt een soort krachtpunt in het midden van de driehoek. Ook voelt ze duidelijk de uitstraling van de planten zoals ringen van bomen, maar bovenal de driehoek die ze vormen.

Mijn vrouw merkt het vooral s’nachts, zeer onrustig in het lichaam. Ze heeft iedere keer het idee dat ze iets vergeet, terwijl de praktijk is dat ze echt tijd, momenten óver heeft.

Ikzelf heb het volgende vastgesteld, alle dingen verlopen rustiger, de planten zorgen voor een andere ordening van het bestaan.

Vooral s´nachts het ik het verschrikkelijk warm, wat wijst op een energieoverschot. In mijn meditaties wordt ik dieper gewezen op oude ervaringen en hoe ik deze in mijn huidige situatie kan gebruiken. Ook merk ik in meditatie dat alles tegelijk gaat en voel ik overal werkzaamheden.

Onze echtelijke en gezinsrelatie is zeer zeker verbeterd.

Ik verwacht wel dat deze planten op korte termijn heftige reacties kunnen ontwaken, maar alleen ten goede van de mens.

Afgelopen week was ik nog een hele middag aan het ploegen, s´middags had ik het al in mijn nek. Normaal heb ik hier dan toch wel enkele dagen last van, nu niets van gemerkt. PdK.L.