Maria Labyrint

Het Maria labyrint is elke dag open van zonsopgang tot zonsondergang.
Ook op zaterdag, zondag en alle feestdagen.

Het labyrint heeft een werking in de diepte van uw wezenlijke zelf, in wat en wie u werkelijk bent. Deze werking zal zich op termijn uiten in anders denken, weer dingen voelen en aanvoelen, weer op uw natuurlijke manier in het leven staan.

Dit klinkt alsof u geheel verandert, maar de manier waarop het gebeurt is heel natuurlijk, geleidelijk en geheel in overeenstemming met uw omgeving. Deze pagina toont u wat voor effect de energie van dit labyrint op u heeft, maar ook op uw omgeving.

Deze omgeving is ook belangrijk, om reden dat hierdoor dingen aan u duidelijk gemaakt worden. Bijvoorbeel; als u uit uw omgeving een signaal krijgt van b.v. boosheid, dan zit dat in beginsel ook in uzelf.

Dit is soms moeilijk aan te nemen, maar toch is het zo. Als dit in uw bewustzijn komt, kunt u in stilte nagaan waar de oorzaak of de herkomst ligt en het vervolgens weer in het licht brengen.

Het Maria labyrint is ontstaan na het bezoeken van de kathedraal van Chartres. Dit is een kathedraal van ongeveer 1100 na Chr. waar achterin een labyrint ligt dat veel gelopen wordt. Dit labyrint en het Maria labyrint samen, genereren een energie die heel sterk is. Dit gebeurt op een natuurkundige manier, die wij nu nog niet kunnen begrijpen. Deze energie is heel krachtig, maar aangepast aan de mensen die het labyrint lopen, zodat ze altijd gewoon kunnen blijven functioneren.

Het Maria labyrint heeft extra dimensies en is geëvolueerd in de tijd. Dit is een proces van vooruitgang van de mensheid door de tijd. Een proces van verzelfstandiging, van verantwoordelijkheid en van bewustzijnsverruiming. Door het labyrint te lopen, loop je je eigen levenspad, voor iedereen is dat zijn eigen pad, terwijl het materieel hetzelfde labyrint is. Dit kan door de verbinding met de aardse en allerhoogste energie. Dit lopen is voor iedereen goed. Men kan daardoor inzichten krijgen in de vraag waarom men hier op aarde is. Dit is goed om bewust te worden van je denken, voelen en handelen in de wereld. Dit labyrint heeft Jan Mouws getekend en Louis Mouws heeft het materieel gelegd. Louis Mouws heeft het fysieke beheer en Jan Mouws het energetische beheer. Dit is belangrijk omdat het beheer de energie zuiver houdt waardoor de vooruitgang  en de ontwikkeling door kunnen gaan.

Het labyrint heeft zich na zijn creatie door de tijden heen ontwikkeld. Een labyrint legde men vroeger aan met als doel het lopen of kruipen van dit pad om zo de innerlijke reinheid te krijgen om de komende tijdsperiode weer goed aan te kunnen. Dit proces deed men geregeld zodat het energieniveau steeds hoger werd. Deze kracht gebruikte men dan weer om nieuwe dingen te creëren en in de wereld te zetten. Nu is hier op aarde dit labyrint verschenen dat een stuk vernieuwing in zich heeft. Vernieuwing in de zin van tijdsbesef en tijdsmanagement dat de mensen kunnen gebruiken. Ook het bewustzijn van het pad van de mens zelf, licht hier op. Dit heeft als resultaat dat je leven zich wat meer richt naar wat je hier komt leren en doen. Je zult de mensen ontmoeten die je hierin kunnen helpen, kortom je leven zal langzaam veranderen. Die verandering zal ook de omgeving opvallen en zo kun je uitdragen wat je inzichten zijn.

De intentie

De intentie vanuit het labyrint is puur, krachtig en geheel in overeenstemming met de weg die u te gaan heeft. Uw weg in het leven, in omgang met andere mensen, in de maatschappij, in het geheel. De intentie die iemand ergens inlegt, bepaalt de richting van de energiestroom waarmee iets in de wereld wordt gezet. Deze energiestroom bepaalt het uiteindelijke resultaat en van daaruit kun je weer verder. Dit proces is oneindig. Het is bepalend voor de richting waarin de mensheid gaat en de snelheid waarmee veranderingen zich aandienen. Dit proces is momenteel in een grotere stroomversnelling geraakt door de tijdspiraal die een omwenteling maakte in 2012. Deze omwenteling is al bezig en de mensheid bepaalt zelf of dit in liefde of in hardheid verloopt. Als deze ontwikkeling door liefde gedragen wordt zal het zacht en soepel gaan, in harmonie gedragen door de natuur en de elementaire wezens. Deze wezens zijn werkzaam op onze akkers, onze bossen, onze natuurterreinen, zonder enige vorm van eigen voordeel.

Afsluiting of bescherming van jezelf of iets anders heeft effect op de doorstroming van energie. Afsluiten geeft een blokkering van de universele energie en geeft een ophoping van energie van patronen en gewoontes die ergens in de loop der jaren ingeslopen zijn en vast zijn gaan zitten. Deze energie blokkeert daarmee het functioneren vanuit uw kern. Dit uit zich soms in patronen en gewoontes die de overhand nemen en zo steeds meer invloed uitoefenen.