Natura gezondheid spiraal

Na bijna 10 jaar van ontwikkeling en ervaring met Naturaplanten is er nu de NATURA GEZONDHEID SPIRAAL ontstaan. In een Natura gezondheid spiraal zijn minstens 50 Naturaplanten geplant in een spiraalvorm waarbij de volgorde van de Naturaplanten van cruciaal belang is. De volgorde is in elke spiraal anders. De doorsnede van de spiraal is minimaal 4,5 meter. Een hovenier kan een Natura gezondheid spiraal in een tuin intekenen, het aanplanten van de spiraal doen wij zelf.

Er zijn 3 verschillende toepassingen: voor een hele familie, voor een instelling waar een groep mensen bij elkaar woont of voor alle werknemers van een bedrijf. De werking van een Natura gezondheid spiraal is op de gezondheid, welzijn en de harmonie tussen de mensen voor wie de Naturaplanten geselecteerd zijn. De combinatie van de werking van de Naturaplanten, de vormkracht van de spiraalvorm en de volgorde van de planten geeft de krachtige werking.

REACTIE NA AANLEG VAN DEZE EERSTE NATURA GEZONDHEID SPIRAAL:
De Natura Gezondheid Spiraal laat een diepe indruk op mij na. Naar mijn gevoel schept het VERBONDENHEID. Verbinding met mezelf, het versterkt het bewustwordingsproces van de mens volgens mij. De Naturaplanten geven me een bepaalde motivatie. Maar zeker ook verbinding met de mensen elke dag om me heen. Als ik in de spiraal sta, voel ik een sterke aarding die me rust geeft. Wanneer ik in de tuin loop ben ik steeds nieuwsgierig hoe de spiraal evolueert. Net als mijn levenspad is ook de spiraal telkens in verandering en ontwikkeling. Wanneer familie op bezoek komt, gaan we vaak even tot bij de spiraal en heerst er een leuke gezelligheid. Oprecht bedankt. W.P