Naturaplants

Boomkwekerij J Mouws bestaat vanaf 1978, langzaamaan opgebouwd door Jeannette en Jan Mouws. Wij kweken tuinplanten in pot. Ondanks dat dit een onnatuurlijke kweekwijze is, proberen wij toch zoveel mogelijk met de natuur mee te kweken. Dit doen we door goede compost in de potgrond te mengen, myccorhiza schimmels toe te voegen, insecten uit te zetten en het beregeningswater op een goede manier te behandelen. Deze manier van kweken is voor de toekomst noodzakelijk om de aarde leefbaar te houden voor de volgende generaties. Dit heeft als gevolg dat de planten een innerlijke kracht ontwikkelen. Elke plantensoort heeft zijn eigen kwaliteiten ofwel energetische eigenschappen.

Door innerlijke intuïtieve ontwikkeling van Jan Mouws is er een product ontstaan dat wij Naturaplants genoemd hebben. Als wij een voor- en achternaam en de woonplaats van iemand weten, kunnen we intuïtief een plant voor die persoon selecteren. Daarna gaat die plant voor die persoon “werken” en wordt hij dienstbaar. De manier van omgaan met de planten en het intuïtieve vermogen van de kweker, komen samen en dan kan elke plant op onze kwekerij een Naturaplant worden als wij hem voor iemand bestemmen. Als in een tuin voor verschillende bewoners diverse Naturaplanten staan, gaan deze in harmonie voor die bewoners samenwerken. De planten gaan de energetische kwaliteiten onderling uitwisselen ten dienste van de bewoners.
De werking van Naturaplanten is zacht en natuurlijk. Wat de uitwerking is kunnen wij van tevoren niet zeggen. Onder de rubriek ervaringen staat een klein deel van de reacties beschreven. Sinds 2006 zijn wij met Naturaplanten bezig en er zijn sindsdien diverse soorten planten in ons assortiment bijgekomen. Daartoe horen ook wat vruchtgewassen zoals braam, bosbes maar ook siergember, honingbes en aardpeer. Deze hebben aanvullende kwaliteiten. Door de praktische manier van werken kunnen ook hoveniers Naturaplanten gebruiken omdat het voor het selecteren van de planten niet nodig is om de mensen persoonlijk te kennen.
 
Cadeautip!!

Wij nemen spoedig contact met u op!