Ervaringen siergember sap

Lange tijd heb ik rondgelopen met pijnlijke dikke vingers. Er waren dagen bij dat ik ze bijna niet krom kreeg. Na al van alles geprobeerd te hebben bij Jan terecht gekomen.
Jan adviseerde om Siergember Sap te proberen. Bij het eerste flesje merkte ik nog weinig resultaat, maar er was gezegd dat het waarschijnlijk niet meteen zou helpen. Toch besloten om door te gaan. Inmiddels aan het 3e flesje bezig en ik merk echt verschil. Mijn vingers zijn minder pijnlijk en veel minder dik. Ik kan ze ook veel verder krom krijgen dan voorheen. Het voordeel is dat je er weinig voor hoeft te doen. Een beetje op mijn handen om ze in te smeren. En ik mocht het ook op de onderkant van mijn voeten smeren. Dit heb ik even gedaan. Nu smeer ik het alleen op mijn handen. Dus weinig moeite en een mooi resultaat!                L.H te Z.

 

Hallo Jan, door de sessie met de Naturaplanten die jij voor mij hebt geselecteerd, ben ik een stuk ontladen, er verdwenen enkele spanningen in mijn lichaam. Erg fijn om de Naturaplanten thuis te hebben staan. Later hebben we nog eens gepraat over mijn slaaphand, wat vooral in de nacht voor kwam. Hiervoor heb je mij het Natura Siergembersap geadviseerd en na enkele keren gebruiken op armen, hand palmen, nek en onder mijn voeten is het weg gebleven. Hier ben ik erg blij mee. Mijn ervaring met Naturaplanten is zeer goed, ik ben erg tevreden over de producten. Bedankt!      L.R. te S.

 

Hoe bijzonder is de werking van de Naturaplants en de Naturaplants producten. Bewijzen zijn er alleen in de veranderingen van hoe ik me voel en wat dat voor mij betekent. Deze zomer bezocht ik weer eens het Maria Labyrint en voelde direct hoe belangrijk het voor mij op dat moment was om een afspraak met Jan te maken voor een bezoek aan het Helingspark. Dezelfde week kon dat meteen, zo urgent leek het te zijn !?! Het was adembenemend en soms heel beklemmend. Ik voelde dat op een dieper niveau mijn diepste angsten aangeraakt werden. Dat was heftig om te voelen. Ze bepaalden me nog alrijd in mijn ‘zijn’ en belemmerden me zeker ook nog altijd in de keuzes, die ik maakte. Het bezoek werkt nu nog na en de Siergemberplant en het Loodkruid, die Jan voor me ingevoeld heeft, werken geweldig. De Siergember heeft een prominente plaats in mijn kamer en hij voelt als een zielenmaatje. Ook ben ik toen meteen begonnen de Lichtwortelzalf te gebruiken voor het slapen gaan en alles bij elkaar voelt het alsof ik nog steeds verder afzak naar de diepte van mijn ziel en mijn ‘zijn’. Het sap van de Siergember gebruik ik elke avond door er mijn neus mee in te smeren en ik heb tot nu toe veel minder last van mijn slijmvliezen. Zeker nu de verwarming overal weer aan staat, was dat de afgelopen jaren veel meer. Ook ben ik sinds kort bezig met het dagelijks eten van een stukje Lichtwortel. Geraspt in een omelet, gekookt of gewokt met de groenten of in de ovenschotel. Ik ben heel benieuwd wat dat met me op termijn nog meer gaat brengen, dan de Lichtwortel zalf. Ik ga voor een goede gezondheid op alle niveaus en dat zoveel mogelijk zonder chemische producten of lichtarme, uitgemergelde voedingsmiddelen. Vanaf juli t/m nu, november, merk ik dat ik veel minder twijfel aan mezelf en mijn kwaltieiten veel steviger neer kan zetten. Ik ga nieuwe uitdagingen aan zonder daarvan de stress te raken of er onrustig van te worden. Mijn vertrouwen in mezelf komt uit een diepere laag en dat geeft een heel ontspannen en blij gevoel. Jan, ik ben je dankbaar voor de manier waarop je mij laat zien hoe ik als mens in deze tijd nog beter om kan gaan met de natuur. Ik waardeer jouw passie om via de Naturaplants het innerlijke Licht van bewustzijn nog verder te verspreiden onder de mensheid.              L.K. te B.

 

Hallo Jan, hier even een mailtje om jou nog hartelijk te bedanken voor het adviseren van siergembersap na mijn val van de keldertrap. Ik smeer iedere avond trouw de siergembersap op de zere plekken en onder neus,voeten en handen. Ik heb er echt baat bij. ’s Nachts heb ik nog behoorlijk wat pijn, maar overdag gaat het steeds beter. De dokter had ook gezegd dat de genezing van het scheurtje in de ingezakte wervel een lange tijd zou duren. Ik geef mijn lichaam volop de tijd om te genezen. Langzaam begin ik stukjes te wandelen. Zitten kan ik behoorlijk, staan gaat vooruit maar dat is het vermoeiendste. Maar ik merk niet alleen lichamelijke verbetering, maar ook geestelijk, heb veel rust in mijn hoofd gekregen. Ik weet zeker Jan, dat dat door het sap komt. Ook had ik veel last van oorsuizen en dat is na gebruik van het sap ook helemaal overgegaan. Ook had ik een flinke likdoorn en omdat de pedicure nog niet kon komen vanwege dat ik mijn been nog niet goed omhoog kan leggen, is die likdoorn voor een groot deel weg. Dus Jan, ik ben je zeer dankbaar voor jou advies en ben blij dat ik nu nog een tweede flesje sap heb.                 N.S. te W.