Aardpeer

Aardpeer Naturaplant
Mijn eerste bezoek was in september 2011, een hele bijzondere dag. In het kerkje bij de paters in Zundert las ik over het labyrint en ben toen samen met een kennis op zoek gegaan. Een hele spontane actie werd een hele mooie en bijzondere ervaring. Wat een mooie plek en wat een rust! Het lopen van het labyrint bracht veel rust en ook het ervaren van mooie liefdevolle energie. Alle drukte en moeten viel helemaal weg en alleen maar er zijn was goed.

Later als ik ook een plant krijg en in eerste instantie diep afweer voel maar direct ook de kern voel waar het in mij nu om draait: liefdevol kijken naar juist die donkere dingen/gevoelens in mezelf. Steeds als ik even bij de plant ben, is dit wat sterk bovenkomt en me zacht maakt en er dan even helemaal niets moet, want het is er al, als ik het maar toelaat. Mooi.
Ik ben nu inmiddels al een aantal keren geweest en steeds is de ervaring van het lopen weer anders, steeds mooi en steeds is er die rust.

In december ben ik met mijn partner gekomen, hij had een knie-operatie achter de rug waarbij de wond steeds openbleef en was erg in zichzelf gekeerd door pijn, medicijnen en was opstandig en bozig. Ik had het idee dat het alleen maar goed kon doen en misschien Ben ook zo zou aanraken zoals het bij mij was gegaan.
Jan, jij koos een toen de aardpeer uit voor Ben en een destillaat denken. Al vrij snel merkten mijn dochter en ik verandering: de wond heelde en Ben werd een stuk milder naar zichzelf en omgeving. De hele harmonie in huis werd anders en verbeterde en er wordt weer meer gelachen. Ook heeft dit veel goed gedaan aan onze relatie, er is weer ruimte.
Het vreemde is wel dat Ben totaal niets anders ervaart en wij wel. Jan, jij hebt me later bij een volgend bezoek uitgelegd dat dit zo werkt, dat deze energie zo diep op de mens inwerkt dat er iets oplost en ook echt weg is, dus ook niet meer weet.
Wij zijn hier erg blij mee en al deze ervaringen hebben mij nog meer geholpen om met meer en groter respect naar mezelf en alles wat om mij heen is om te leren gaan. Weten is dan nog zo heel anders dan echt ervaren.
Dank je wel, harte groet, J.K.B.