Hoe dankbaar kan een moeder zijn…….

Met veel blijdschap en dankbaarheid deel ik graag mijn ervaringen over de Natura planten.

Ongeveer 2 jaar geleden ben ik voor het eerst in kontakt gekomen met Jan en zijn prachtige energetische planten. Bij mijn eerste bezoek werd ik meteen geraakt door de eenvoud, rust en heel fijne energie van Jan. Jan selecteerde een kardinaalsmuts voor mij en ik voelde meteen de diepe gronding van de plant. De plant kreeg thuis een plek naast mijn stoel. Iedere keer ervaarde ik rust en kracht. Echter er kwamen geen bladeren wel kleine bloemetjes. Een paar maanden later bleek waarom…. ik kreeg de diagnose darmkanker. Heb 2 operaties gehad en herstel ging goed. Deze plant heeft mij ook tijdens mijn ziekzijn enorme rust en kracht gegeven en mij heel dicht bij mij zelf gebracht. Dit heb ik als een groot cadeau ervaren! Inmiddels ben ik hersteld en staat de kardinaalsmuts vol in het blad te pronken in de tuin. Dagelijks geniet ik van zijn schoonheid.

Ook heeft Jan nog een gemberplant voor mij geselecteerd. Deze plant kreeg in bovengenoemde periode dorre punten maar heeft inmiddels een metamorfose gekregen. Staat nu met 7 prachtige stengels en veel groene bladeren in huis en regelmachtig ga ik zijn energie voelen. Wat een weldaad.!

Voor mijn ernstige zieke zusje heb ik ook enkele planten bij Jan gehaald. O.a. ook een gemberplant. Deze heb ik nog enkele dagen bij mij thuis geplaatst voordat ik deze naar mijn zusje kon brengen. De tweede dag lag er heel veel water op de gemberbladeren. Zelfs op de grond rondom lagen plasjes water op de vloer. Achteraf bleek dat op deze dag mijn zus heel veel gehuild heeft om dat ze niet meer beter kon worden. De energie van de geselecteerde planten werken dus ook op afstand! Ook mijn man, zoon en dochter hebben planten van Jan. De 3 planten voor mijn hooggevoelige dochter hebben ook hard voor haar gewerkt. Ze staan nu ook prachtig in de tuin en hebben haar heel erg ondersteund bij haar eetstoornis. Zij staat nu helemaal in haar kracht. Hoe dankbaar kan een moeder zijn…… Jan, wij zijn ontzettend dankbaar dat we in aanraking zijn gekomen met jou en je helende planten, je puurheid en eenvoud. C.D.