Jichtaanvallen zijn voorbij

Wij kochten voor ons 2 planten. s’Avonds kreeg ik pijn in mijn linkervoet. De volgende dag werd dit erger en het werd een jicht aanval die niet met pillen was te bedwingen. Volgens Jan was dit mijn gevoelskant en moest dit eruit. Dit heeft 1 maand geduurd en is nu pas over. Deze aanval was ook niet de normale jichtaanval daar die normaal vlot over gaat met pillen.Ik ben benieuwd of ik ooit nog een jichtaanval zal krijgen. Ik heb al 25 jaar jichtaanvallen, gemiddeld 1 a 2 maal per maand. Het laatste jaar had ik de aanvallen onder controle via anders eten. Hopelijk blijf ik nu van aanvallen gevrijwaard. Dit laat ik je nog weten bt.z.t.

Mijn vrouw kreeg de plant en zij voelde de energie bij haar hartchakra binnen komen. Nu een maand later voelt zij dat er een hoop verdriet is opgelost en verdwenen.

Het was dus best wel een ervaring voor ons om met Jan en zijn planten kennis gemaakt te hebben.

Een hele tijd later de volgende reactie:

Wij hebben vorig jaar zomer 2 planten gekocht bij Jan Mouws.’s-Avond kreeg ik toen een jichtaanval die een maand duurde. Dit ging toen over en tot mijn stomme verbazing heb ik tot op heden geen jicht meer gehad. Dit terwijl ik toch elke dag wel een wijntje drink en mijn eten niet meer specifiek aanpas als jichtpatient. Wij hebben vandaag 2 nieuwe planten gekocht en zijn erg benieuwd waarop deze gaan reageren. D en Y.v.D.W.