Mahonia charity

Ik kreeg van jou een Mahonia charity. In haar fysieke verschijningsvorm leert ze me met haar gele bloemetjes dat ik het recht heb om van binnen te stralen en dat ik ook het recht heb om wie mij pijn wil doen af te weren – zoals bij haar met haar scherpe, puntige bladtopjes. Zo helend voor mij, telkens als ik haar zie of aan haar denk.

Gedurende de behandeling met de Naturakruiden, ergens middenin, kreeg ik in een flits te kennen dat vanuit de kern van de aarde helder licht straalt, en dat datzelfde licht in mij aanwezig is. Mij verbinden met de aarde is voor mij nu vanuit mijn licht verbinding maken met het licht van de aarde en dat via mijn bewustzijn. Wat zou ik die flits graag nog eens mogen meemaken.

Tenslotte: de Naturaschijf. Als kleinkind was ik heel religieus en wou ik op vurige wijze met Jezus trouwen, zoals alleen mogelijk is in een kinderlijke fantasie. En voilà: door het dragen van de Naturaschijf heb ik het gevoel dat deze kinderdroom is uitgekomen. Mooi hé… de schijf sterkt me weerstand te bieden aan negativiteit.

En nu lees ik Anastasia, een boek dat mijn denken sterk verontrust maar mijn gevoelsleven wakker maakt. Wat een gelukzaligheid stroomt door mij als ik het lees. Door mijn eerdere ervaringen met de Naturaplant en -kruiden kan ik mezelf toestaan het te lezen, want ik denk niet dat ik dat eerder zou gekund hebben. Voor het eerst in mijn leven ontdek ik dat je van de natuur kan houden, in het gevoel zelf, wat een openbaring. En het wordt steeds intenser naargelang ik verder lees. Voorlopig is dit schrijven de enige manier waarop ik in staat ben jou en ook je medewerkers te danken, in mijn hart is het natuurlijk al ontelbare malen in stilte gebeurd…..  A.M.