Siergember

Nadat ik het Maria Labyrint heb gelopen kwam ik al meer en meer bij mezelf. Zag Jan en die zag mijn emoties. Heb hem verteld dat ik overleden mensen voelde in de gang in mijn huis. Vond dit een akelig gevoel.

Ben nog twee keer het Labyrint gaan lopen en daarna langs Jan gegaan die Naturaplanten heeft. Hij wist meteen al welke plant erbij mij hoorde, de siergember. Ik vond het eerst een TE GROTE plant maar toen ik de plant aanraakte was het stil in mezelf!. De plant heb ik op mijn slaapkamer gezet en mijn maag werd rustiger en ik voelde de plant!

En ongelooflijk maar ik heb niet meer de overleden mensen gevoeld. Nu een week geleden is mijn zwager overleden en ik moet zeggen dat ik GOED slaap en niet meer de angstgevoelens heb maar VREDE. En de siergember blijft in mijn slaapkamer

De siergember die ik bij Jan kocht staat voor mijn bed en ik heb nooit meer slaappillen nodig gehad, slaap sneller in en word niet meer in de nacht wakker wat ik altijd had. Het lijkt wel of het rustiger is in mijn slaapkamer. Bedankt Jan voor het goede advies van de siergember.

J.M.