Naturaplants

Verde Narura denominamos una parte de las ramas del Seqouiadenron, trozeado. Eso actúa, simplemente llevándolo con Usted, metiéndolo en la cama o mediante un tratamiento en la bañera. Cada uno de estos métodos ejerce su efecto particular. Cuando Usted lo lleva consigo el efecto sera que Usted encontrará la calma que necesita, como ocurre con hierbas que actúan energeticamente. Mentiéndolo en la cama ejerce su influencia durante el tiempo que Usted descansa, intensificando el sueño profundo. Con el tratamiento en la bañera el efecto es de lo mas intensivo. Esta cura se hace una sola bes porque su influencia consecutiva es de larga duración El total de los tres tratamientos tiene un efecto saludable sobre partes que han estado allí mal durante mucho tiempo sin haberlos podido descubrir y curarlos.

Door innerlijke intuïtieve ontwikkeling van Jan Mouws is er een product ontstaan dat wij Naturaplants genoemd hebben. Als wij een voor- en achternaam en de woonplaats van iemand weten, kunnen we intuïtief een plant voor die persoon selecteren. Daarna gaat die plant voor die persoon “werken” en wordt hij dienstbaar. De manier van omgaan met de planten en het intuïtieve vermogen van de kweker, komen samen en dan kan elke plant op onze kwekerij een Naturaplant worden als wij hem voor iemand bestemmen. Als in een tuin voor verschillende bewoners diverse Naturaplanten staan, gaan deze in harmonie voor die bewoners samenwerken. De planten gaan de energetische kwaliteiten onderling uitwisselen ten dienste van de bewoners.
De werking van Naturaplanten is zacht en natuurlijk. Wat de uitwerking is kunnen wij van tevoren niet zeggen. Onder de rubriek ervaringen staat een klein deel van de reacties beschreven. Sinds 2006 zijn wij met Naturaplanten bezig en er zijn sindsdien diverse soorten planten in ons assortiment bijgekomen. Daartoe horen ook wat vruchtgewassen zoals braam, bosbes maar ook siergember, honingbes en aardpeer. Deze hebben aanvullende kwaliteiten. Door de praktische manier van werken kunnen ook hoveniers Naturaplanten gebruiken omdat het voor het selecteren van de planten niet nodig is om de mensen persoonlijk te kennen.
 
Cadeautip!!

Wij nemen spoedig contact met u op!