Naturaplants

Baumschule J. Mouws existiert seit 1978. Sie ist nach und nach von Jeanette und Jan Mouws aufgebaut worden. Wir wachsen Gartenpflanzen in Töpfen. Trotz der Tatsache, daß es hier um eine unnatürliche Zuchtweise handelt, versuchen wir trotzdem so viel wie möglich parallel zur Natur zu züchten. Wir schaffen das, dadurch, daβ wir guter Kompost mit Blumenerde vermischen, Mykorrhiza Pilze hinzufügen, Insekten aussetzen und das Beregnungswasser auf eine richtige Weise behandeln. Diese Zuchtmethode ist notwendig, damit die Erde für künftige Generationen lebenswert bleibt. Diese Methode bürgt dafür, daβ die Pflanzen eine innere Kraft entwickeln. Jede Pflanzengattung hat ihre eigenen Qualitäten oder energetischen Eigenschaften.

Door innerlijke intuïtieve ontwikkeling van Jan Mouws is er een product ontstaan dat wij Naturaplants genoemd hebben. Als wij een voor- en achternaam en de woonplaats van iemand weten, kunnen we intuïtief een plant voor die persoon selecteren. Daarna gaat die plant voor die persoon “werken” en wordt hij dienstbaar. De manier van omgaan met de planten en het intuïtieve vermogen van de kweker, komen samen en dan kan elke plant op onze kwekerij een Naturaplant worden als wij hem voor iemand bestemmen. Als in een tuin voor verschillende bewoners diverse Naturaplanten staan, gaan deze in harmonie voor die bewoners samenwerken. De planten gaan de energetische kwaliteiten onderling uitwisselen ten dienste van de bewoners.
De werking van Naturaplanten is zacht en natuurlijk. Wat de uitwerking is kunnen wij van tevoren niet zeggen. Onder de rubriek ervaringen staat een klein deel van de reacties beschreven. Sinds 2006 zijn wij met Naturaplanten bezig en er zijn sindsdien diverse soorten planten in ons assortiment bijgekomen. Daartoe horen ook wat vruchtgewassen zoals braam, bosbes maar ook siergember, honingbes en aardpeer. Deze hebben aanvullende kwaliteiten. Door de praktische manier van werken kunnen ook hoveniers Naturaplanten gebruiken omdat het voor het selecteren van de planten niet nodig is om de mensen persoonlijk te kennen.
 
Auch als Geschenk für jemanden, ist eine Naturaplant persönlich und lebendig.

Wij nemen spoedig contact met u op!