Naturaplants

Nursery J Mouws exists since 1978, gradually built up by Jeannette and Jan Mouws. We grow garden plants in pots. Despite the fact that this is an unnatural way of growing, we still try as much as possible to grow and keep up with nature. We do this by mixing good quality of compost with potting soil, by adding myccorhiza fungi, introducing insects and treating sprinkling water in a good way. This method of cultivation is necessary in order to keep the earth liveable for future generations. This has resulted in the plants developing an inherent force. Each plant species has its own qualities or energetic abilities.

Door innerlijke intuïtieve ontwikkeling van Jan Mouws is er een product ontstaan dat wij Naturaplants genoemd hebben. Als wij een voor- en achternaam en de woonplaats van iemand weten, kunnen we intuïtief een plant voor die persoon selecteren. Daarna gaat die plant voor die persoon “werken” en wordt hij dienstbaar. De manier van omgaan met de planten en het intuïtieve vermogen van de kweker, komen samen en dan kan elke plant op onze kwekerij een Naturaplant worden als wij hem voor iemand bestemmen. Als in een tuin voor verschillende bewoners diverse Naturaplanten staan, gaan deze in harmonie voor die bewoners samenwerken. De planten gaan de energetische kwaliteiten onderling uitwisselen ten dienste van de bewoners.
De werking van Naturaplanten is zacht en natuurlijk. Wat de uitwerking is kunnen wij van tevoren niet zeggen. Onder de rubriek ervaringen staat een klein deel van de reacties beschreven. Sinds 2006 zijn wij met Naturaplanten bezig en er zijn sindsdien diverse soorten planten in ons assortiment bijgekomen. Daartoe horen ook wat vruchtgewassen zoals braam, bosbes maar ook siergember, honingbes en aardpeer. Deze hebben aanvullende kwaliteiten. Door de praktische manier van werken kunnen ook hoveniers Naturaplanten gebruiken omdat het voor het selecteren van de planten niet nodig is om de mensen persoonlijk te kennen.
 
As a gift for someone, it is living and personal.

Wij nemen spoedig contact met u op!