Algemene voorwaarden

Gegevens bedrijf:

Boomkwekerij J. Mouws bv
Grote heistraat 23
4884 JA Wernhout
Tel. 076.5973074
Email info@mouws.nl

Kvk: 20070191
BTW: NL 009.441.128.B01

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de Natura producten die worden aangeboden op de website www.mouws.nl

Foto’s kunnen afwijken van de producten, met name de planten vanwege de verschillende seizoenen.

Bestellingen kunnen per telefoon, email of contactformulier door gegeven worden. Binnen 2 dagen wordt uw bestelling bevestigd en daarna binnen 7 dagen verstuurd naar het bij ons bekende adres.

Herroepen van de bestelling van Naturaplanten en lichtwortel is niet mogelijk. De rest van de Naturaproducten kan binnen 15 dagen worden herroepen. De 15 dagen gelden vanaf het moment dat het product ontvangen is door de klant. De kosten van terugsturen zijn voor de klant. De verzendkosten en kosten van het product wordt terug naar u overgemaakt, mochten deze niet in orde zijn.

De prijzen op de website zijn inclusief BTW.

Er komen verzendkosten bij. Deze worden berekend a.d.h. de grootte/zwaarte van het pakket. Deze ziet u bij het bestelproces.

De betaling dient binnen 14 dagen te worden voldaan via IDeal

Als er iets niet in orde is, laat het ons dan weten, dan kan het opgelost worden. Als een pakket beschadigd is of niet goed is afgeleverd, meld het ons meteen.

We gaan strikt om met de privacywetgeving. We delen de gegevens niet met andere partijen.  We gebruiken alleen de gegevens om contact op te nemen met de klant en het versturen van de producten. Zie privacyverklaring onderaan de website.

Door bij de bestelling het vinkje, nieuwsbrief aan te vinken, krijg je 1x per jaar een nieuwsbrief.